Tikšanās Harija Potera fanu klubā

2022.gada 13. janvārī plkst. 16.34 notika Harija Potera fanu kluba Salacgrīvā pirmais pasākums, bet 15. pasākums kopā, neieskaitot nometni 2020. gada vasarā. Diemžēl valsts epidemioloģisko noteikumu dēļ šis pasākums notika digitālajā platformā “Zoom”.

Vai varat iedomāties kāpēc pasākums notika tieši šajā datumā?

Pasākumā piedalījās 7 dalībnieki. Interesentu bija vairāk, bet viņiem šiš laiks diemžēl nederēja, tāpēc nākamos pasākumus sāksim nedaudz vēlāk.

Pasākuma laikā dalībnieki spēlēja viktorīnu par Hariju Poteru, kura bija sadalīta 5 kārtās – Harija Potera varoņi, burvestības, patiesība vai meli, Harija Potera filmas, Harija Potera fanu klubs Salacgrīvā.  Pa visām kārtām kopā bija 44 jautājumi. Dalībnieki atzina, ka viktorīna bija diezgan grūta, ko pirms tam bijām sapratuši arī mēs, viktorīnas veidotāji. Neskatoties uz to, 1. vietas ieguvēja Elza no Rīgas atbildēja uz 33 no 44 jautājumiem. Ļoti liels prieks, ka mūsu tiešsaistes pasākumos piedalās bērni un jaunieši arī no citām pilsētām.

Starp visiem pasākuma dalībniekiem tika izlozēta Harija Potera grāmata pēc izvēles. Šo balvu saņems Ksenija Ķirse no 6.b klases. Liels paldies grāmatnīcai “Zvaigzne ABC” par balvas nodrošināšanu.

Vēl ļoti liels paldies Marei Malvīnei Īstenajai un Kristai Muciņai par piedalīšanos viktorīnas veidošanā un vispārīgu atbalstu. Bez viņām šie pasākumi, visticamāk, sen jau vairs nenotiktu.

Harija Potera fanu kluba Salacgrīvā dibinātājs Adrians Ginters.

Atbildēt