Salacgrīvas novadā notiks bērnu un jauniešu vasaras nometnes

Ticot, ka vasaras siltums teiks ardievas negantajam vīrusam, iespējams  pieteikt bērnus un jauniešus dalībai vasaras nometnēs, kas norisināsies Salacgrīvas novadā. Salacgrīvas novada dome līdzfinansē Salacgrīvas novada teritorijā deklarēto bērnu un jauniešu, vecumā no 8 līdz 14 gadiem, dalību nometnē. Līdzfinansējuma apmērs atkarīgs no  vienas dienas uzturēšanās izmaksām. Ja nometnes dalībnieks piedalās vairākās nometnēs, finansiāls atbalsts tiek piešķirts tikai vienai nometnei. Nometnes norisi koordinē un dalībnieku uzņemšanu veic nometnes organizētājs.

Šovasar biedrība “Attīstības parks” Salacgrīvas novada “Kraukļos” organizēs trīs diennakts nometnes: vienu no 26.jūlija līdz 1.augustam un divas no 2.augusta līdz 8.augustam.

Šobrīd mājas lapā www.bindeti.lv ir izsludināta pieteikšanās diennakts nometnēm:

  • ”Meistarnīca – Tēls” – personiskās izaugsmes un piedzīvojumu nometne zēniem un meitenēm no 8 līdz 14 gadu vecumam. Nometne notiks no 2. līdz 8.augustam, tā paredzēta gan zēniem, gan meitenēm, kam patīk mode, stils un arī aktīvs dzīvesveids.
  • “Spartakiāde” – vispārīgās attīstības piedzīvojumu nometne zēniem un meitenēm no 8 līdz 14 gadu vecumam. Nometne notiks no 2.līdz 8.augustam.
  • “Meža leģendas” – vispārīgās attīstības piedzīvojumu nometne zēniem un meitenēm no 8 līdz 14 gadu vecumam.  Nometne notiks no 26.jūlija līdz 1.augustam.

Pieteikuma anketas varat aizpildīt biedrības “Attīstības parks” interneta vietnē www.bindeti.lv

Biedrība “Attīstības parks” plāno arī divas dienas nometnes bērniem no 7 līdz 14. gadu vecumam.

  • “Meža leģendas” – no 27.jūlija līdz 1.augustam
  • “Spartakiāde”- no 3. līdz 8.augustam.

Ilga Tiesnese

Atbildēt