Iepazīstam karjeras iespējas zoodārzā

Pirmajā Karjeras projekta izbraukumā devās  5. c. klase  – ekskursijā uz Rīgas Nacionālo zooloģisko dārzu, kur salacgrīviešus gaidīja 486 sugu 3270 dzīvnieki un viņu viens no galvenajiem  draugiem Māris Lielkalns un meitene Elīna, kura jau no 13 gadu vecuma ar lielu mīlestību rūpējusies par dzīvniekiem , un tagad studējot Jelgavas lauksaimniecības akadēmijā apgūst nopietnas zināšanas par nagaiņiem un ragaiņiem .

Jā, arī mēs tagad zinām cik daudz profesiju pārstāvju strādā šeit, lai zvēri justos labi , apkopti, mīlēti savās īpašajās mājiņās , kur netrūkst ērtību. Māris mūs iepazīstināja ar dzīvnieku kopējiem, galdniekiem, elektriķiem, vetārstiem , kuri atklāja daudz noslēpumu no aprūpējamo dzīves.

Tik daudz pozitīvu emociju  un prieka mēs ieguvām šajā brīnišķīgajā vietā. Iesakām arī Jums apmeklēt  mūsu izvēlēto maršrutu, tas ir daudz interesantāk nekā  spējat to iedomāties.

Skolēnu izbraukumu finansē ESF projekts “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs “Nr.Nr.8.3.5.0/16/I/001.

Pēc zoodārza apmeklējums skolēni viesojās arī Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā.

Ināra Ādmīdiņa

 

 

Atbildēt